logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onze services

Naast autoverkoop, bieden wij ook een gevarieerd pakket diensten aan om de aan- of verkoop van uw auto zo makkelijk mogelijk te maken. Bekijk hieronder ons totale aanbod diensten en neem gerust contact op bij vragen.

 


dien-slider1

Garantie

Meer zekerheid met de garantieoplossingen van Autotrust Elk autobedrijf is anders, maar uiteindelijk wil iedereen hetzelfde: klanten met een goed gevoel naar huis laten gaan. Onze garantieoplossingen dragen bij aan een positieve klantbeleving. Laat ons daarom het garantie- en claimproces van u uit handen nemen, zodat u zich kunt richten op waar u echt in uitblinkt: het verkopen van auto's.

Autotrust Garanties

Autotrust is dé garantiedienstverlener in Nederland op het gebied van autogaranties. Door onze expertise op het gebied van autotechniek, ons innovatieve karakter en ons vermogen om altijd te handelen vanuit onze passie en enthousiasme zijn wij uitgegroeid tot marktleider op het gebied van garanties voor zowel gebruikte als nieuwe voertuigen.

Bent u op zoek naar een externe partij die uw garanties beheert? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij beperken onze garantiedekkingen niet alleen tot de Nederlandse grenzen, maar bieden ook garantiedekking in de rest van Europa. De verzekerde garanties van Autotrust, ondergebracht bij Autotrust Verzekeringsmaatschappij N.V., zijn de ideale uitkomst voor uw autobedrijf. Nog een voordeel: u heeft direct inzichtelijk wat u betaalt én verdient. Zo weet u precies wat u aan ons heeft.

Uw klant is ook onze klant. Juist daarom stellen wij de wensen van uw klant centraal. De verschillende Autotrust Garanties zijn gebaseerd op de leeftijd van de auto en de kilometerstand bij aflevering van de auto. De mogelijkheden strekken zich uit over verschillende gradaties: van onze basisdekking Autotrust Standaard Garantie tot de meest uitgebreide Autotrust Exclusief Garantie. Voor ieder wat wils!

Enthousiast geworden? Word vandaag nog klant en start direct met aanmelden. Garanties afsluiten ging nog nooit zo makkelijk!

OpenWarranty

Bent u toe aan de volgende stap in uw garantiemanagement? Wellicht zijn de self-funding oplossingen van Autotrust iets voor uw autobedrijf. Voor autobedrijven die meer dan 250 auto’s op jaarbasis verkopen hebben wij de meest innovatieve garantieoplossing. OpenWarranty, een online garantiemanagement systeem. Bij OpenWarranty laat u het garantie- en claimproces volledig aan ons over en profiteert u zelf van de voordelen van complete ontzorging en gemak.

Bij dit innovatieve garantiemanagementsysteem heeft u zelf invloed op de prijs én bepaalt u uw eigen marge. Alle informatie over uw aanmeld- en claimgedrag vindt u in uw persoonlijke Autotrust Portal. Eenvoudig en overzichtelijk. Ook nadat u een garantie heeft afgesloten voor uw klant verliezen wij uw klant niet uit het oog. Uw klant wordt telefonisch benaderd om alle garantievoorwaarden en gegevens nog eens mondeling door te spreken. Zo is het voor iedereen duidelijk. Geen verrassingen meer achteraf.

Benieuwd of OpenWarranty ook iets is voor uw autobedrijf? Informeer naar de mogelijkheden, wij vertellen u graag meer!


Neem contact met ons op

Alias

Owner & Account manager Sales

Vragen of interesse?

Ons verhaal

Wij zijn een bedrijf met zeer interessante occasions op voorraad. Al onze auto's worden grondig nagekeken alvorens ze u worden aangeboden. Kom gerust eens bij ons langs, of kijk alvast even bij occasions.

Morgen Internet - Light website