logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onze services

Naast autoverkoop, bieden wij ook een gevarieerd pakket diensten aan om de aan- of verkoop van uw auto zo makkelijk mogelijk te maken. Bekijk hieronder ons totale aanbod diensten en neem gerust contact op bij vragen.

 


dien-slider1

Lease

Wij begrijpen als geen ander dat geld lenen voor een auto niet iets is wat u iedere dag doet. Vandaar dat u vooraf zeker wilt weten dat u goed zit. Magnumcars in Nieuwerkerk a/d IJssel werkt daarom nauw samen met leasemaatschappijen. Zij kunnen u als toekomstige eigenaar / eigenares van een andere auto niet alleen voorzien van professioneel advies, maar ook van de passende leasevorm.

In samenwerking met onze financierings- & leasepartners bieden wij mogelijkheden voor zowel de zakelijke als particuliere rijder. Omdat onze partners met diverse banken samenwerken, krijgt u altijd een scherpe rente.

Vraag naar de mogelijkheden of komt langs in onze showroom.


Neem contact met ons op

Alias

Owner & Account manager Sales

Vragen of interesse?

Ons verhaal

Wij zijn een bedrijf met zeer interessante occasions op voorraad. Al onze auto's worden grondig nagekeken alvorens ze u worden aangeboden. Kom gerust eens bij ons langs, of kijk alvast even bij occasions.

Morgen Internet - Light website