logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onze services

Naast autoverkoop, bieden wij ook een gevarieerd pakket diensten aan om de aan- of verkoop van uw auto zo makkelijk mogelijk te maken. Bekijk hieronder ons totale aanbod diensten en neem gerust contact op bij vragen.

 


dl_2

Verzekering

U wilt uw auto zo goed mogelijk verzekeren. Of het nou een zakelijke of particuliere rijder bent, u wilt geen gedoe en betaalbare premies. Magnumcars in Nieuwerkerk a/d IJsel werkt samen met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen die alles voor u regelen. Of u nu op brandstof rijdt of elektrisch, onze partners hebben een verzekering op maat.

Een goede verzekering is veel meer dan zomaar een ‘all-risk verzekering’ of ‘beperkt casco’. Het is de optelsom van al uw wensen. U weet als geen ander hoe uw auto gebruikt gaat worden, en door wie. Bij de verzekeringspartners van Magnum Cars in Nieuwerkerk a/d IJsel is uw auto in goede handen. Door de juiste vragen aan u te stellen wordt rekening gehouden met uw wensen en krijgt u een verzekering op maat tegen gunstige voorwaarden en scherpe premies.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Direct uw premie berekenen en uw autoverzekering aanvragen? Klik hier.


Neem contact met ons op

Alias

Owner & Account manager Sales

Vragen of interesse?

Ons verhaal

Wij zijn een bedrijf met zeer interessante occasions op voorraad. Al onze auto's worden grondig nagekeken alvorens ze u worden aangeboden. Kom gerust eens bij ons langs, of kijk alvast even bij occasions.

Morgen Internet - Light website